FELFEDEZÉSEK!

Itt megtalálhatod a mellnagyobbítás módszereit, amelyeket a plasztikai sebészek éveken keresztül elhallgattak!

    Kovács Ilona

    Kedves barátnőm,

    Hogyha valaha is problémáztál a melleid kicsi mérete miatt, akkor tudd meg, hogy nem vagy egyedül! Valószínűleg te is érezted, attól eltekintve, hogy milyen jól nézel ki, milyen szép a hajad, mennyire sikeres vagy, mégis hiányzik valami az életedből!

    Hogyha valaha is érezted magad kevésbé nőiesnek a kicsi melleid miatt, akkor olvasd el figyelmesen ezt a levelet!

A nevem Ilona, és valamikor A volt a melltartóm mérete. Szégyenlős voltam, mert nem éreztem magam vonzónak, nem éreztem magamat szexinek.

Úgy éreztem magam, mintha nem lennék elég nőies ahhoz, hogy tetsszek a férfiaknak ilyen kicsi mellekkel. Úgy tűnt, hogy mindig a nagymellű lányokra szegeződött minden figyelem. .

HOGYAN FEDEZTEM FEL A VARÁZSFORMULÁT

Több év vívódás után, irígyen figyelve a nagymellű nőket, amint mindent elérnek, amit akarnak, el voltam tökélve, hogy keresek egy módot a mellem megnagyobbítására!

Nem is volt más választásom, hiszen nem kockáztathattam azt, hogy elveszítem a szeretett férfit más nők miatt, akiknek mellmérete B vagy C.

A kétségbeesésem, hogy megnagyobbítsam a melleimet, valóságos rögeszmévé vált! Egész nap és egész éjjel csak az járt az eszemben, miért ilyen igazságtalan az élet, hogy egyes nőknek nagy a mellük, míg másoknak, mint én vagy te, kicsiny.

Majdnem mániákussá váltam, ébren virrasztottam éjjelente, egy rakás könyvet elolvasva az emberi testről…mindezt azért, hogy megpróbáljam megtalálni a mellek növekedésének okát, és hogy hogyan tudnám manipulálni ezeket az okokat.

Isten tudja mit gondoltak volna a kollégáim a munkahelyen, ha tudták volna, mivel töltöm az éjszakáimat – számtalan internetes oldalt áttanulmányozva, több száz könyvet elolvasva, vagy éppen szakértőket megkérdezve.

A könyvtár bizonyult a legjobb barátomnak akkor, amikor öt könyvre bukkantam, amelyek tudományosan bizonyított ókori ismereteket tartalmaznak a női szépséget illetően.

Egyszerűen el voltam bűvölve, az utolsó szavacskáig kiolvastam azokat a könyveket. Úgy tűnt, hogy pontosan arra találtam rá, amit kerestem!
Ezekben a csodálatos könyvekben olyan titkokat fedeztem fel a nagyobb és feszesebb melleketről, amelyeket évszázadok óta használnak a kaukázusi, ázsiai és indiai nők.

Az könyvbúvárkodásom hetekig tartott…Jegyzeteket készítettem, és elhatároztam, hogy felfedezek minden titkot amely segíthet abban, hogy megnövesszem a melleimet. Már túl messzire értem ahhoz, hogy meg tudjak állni…

és hirtelen, egyik éjjel, úgy tűnt, hogy az információk értelmet nyernek, végre összeáll a kép. Annyira nyilvánvaló volt, hogy nem is értettem, hogy nem jöttem erre rá hamarabb?

Egyszerűen hülyének éreztem magamat, hogy NEM LÁTTAM mi történik… végig az orrom előtt volt. Letaglózott…

Végre felfedeztem a siker kulcsát…
éreztem, hogy felfedeztem egy páratlan titkot …

És csodálatosan működött… csupán négy és fél hét alatt az A méretű melltartóról a B mértere tértem át, és amikor lelkesen folytattam ennek a módszernek az alkalmazását további hat hétig, amíg a melltartóm kosarának mérete C lett.

Higgy nekem! Ez az információ nem csupán fontos…kritikus, abszolút szükséges, a leggyorsabb és a legbiztosabb módszer, hogy egy nő megnövessze a melleit, és feszesebbé tegye őket, mint valaha!

Élámultam, ahogy észrevettem milyen sok figyelmet vonzanak a szexi vonalak az összes csodálatos férfi részéről, akikkel találkoztam!

Nagyon boldog voltam, hogy sikerült az én párom figyelmét felkeltenem.

Emlékszem, milyen büszke voltam, amikor végre nagy mellem lett – legszívesebben mindenhova meztelenül mentem volna. De mivel ezt mégsem tehettem, elkezdtem a lehető legkisebb és legszűkebb blúzocskákat hordani, amelyek kihangsúlyozták a dekoltázsomat… és rögtön elkezdtem több figyelmet kapni!

Az én módszereimet használva Krisztina, a barátnőm, az A kosárról a C kosárra tárt át csupán 5 hét és 5 nap alatt!
Nem telt el sok idő, míg néhány barátnőm, többek közt Krisztina, a jó barátnőm, a segítségemet kérték, hogy megnövesszék a mellüket. .

Már megvoltak a részletes jegyzeteim, és elvégeztem a szükséges kutatásokat…így hát nem telt több, mint 3 napba, hogy elkészítsek egy teljes kéziratot. Nekik adtam a kéziratot, és beleegyeztem abba, hogy segítsek nekik mindenben, amiben tudok.

Csupán 5 hét és 5 nap alatt Linda barátnőm felhívott, hogy megköszönje..

”Ilona, megváltoztattad az életemet. Már 40 napja pontosan követem az összes utasításodat, és ma a szerelmem azt mondta nekem, hogy másképp nézek ki, szexibb vagyok, mint valaha. És most majdnem C kosarat hordok. Soha életemben nem kaptam ennyi figyelmet! És ezt csak neked köszönhetem, Ilona! Már csak egy kérdésem van: tovább adhatom-e néhány barátnőmnek a kéziratodat, akiket érdekelnek a technikáid?”
Miután gondolkodtam egy kicsit, “igent” mondtam.

Nem sokkal azután számos köszönő e-mailt és telefonhívást kaptam kismellű lányoktól, akik csodálatos eredményeket értek el.

Még néhány nő is felhívott, hogy elmondják, hogy most nagy és feszes mellük van a technikáimnak köszönhetően. Abban a pillanatban felfogtam az internet fontosságát a kéziratom digitális formában való terjesztésében az egész világon: “Növeszd meg a melleidet!”

“Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”


„Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Kis mellekkel voltam megátkozva 30 éven keresztül. És amikor elvesztettem minden reményt, a te útmutatód segített megnövelni a mellemet egy számmal nagyobbra! Annyira boldog vagyok! Már az első héttől láthatóak voltak az eredmények. Köszönöm Ilona, a munkád csodálatos!”

Ildi, Győr
“Működik a kamaszok esetében is”


„Szia, csak 18 éves vagyok, és azt hittem, hogy kis melleim lesznek egész életemben. Két héttel a te módszeredet elkezdése után már láttam az eredményeket. Utána még egy hónapig használtam, és sikerült megnagyobbítanom a melleimet C méretre. Annyira boldog vagyok, mert most sokkal több figyelmet kapok a fiúk részéről! Köszönöm neked.”

Jazmin, Kecskemét
“1 melltartó méret 3 hét alatt”


„Csodálatos! Mindaz, amit mondani tudok, az, hogy csodálatos! Nem is hiszem el, milyen nagyon segített! El sem tudtam képzelni, hogy ennyire segíteni fog, de a te élelmiszereidet fogyasztva, és a te gyakorlataidat végezve, felfedeztem, hogy a melleim a 68A-ról 68B-re nőttek alig három hét alatt!”

Janika, Cegléd
“Sokkal nőiesebbenek érzem magam”


„Jó napot Ilona, olvastam az útmutatódat a mellnagyobbításról, és jó híreket kell közölnöm! 2 hétig használtam a technikáidat, és már nőiesebbenk érzem magam! Hordhatok szexi ruhákat, és kielégíthetem a barátomat úgy, ahogy nem voltam képes ezelőtt. Köszönöm!!”

Judit, Kiskunfélegyháza
“A barátom sokkal közlékenyebb”


„Nem tudom, hogy mondjam, de amióta elkezdtem alkalmazni a programodat, azt láttam, hogy a melleim megnőttek egy méretnyit, és a szerelmem sokkal gyengédebb velem most! Többet kényeztet minden este, és virágot vesz nekem minden héten. Olyan, mintha egy szuper szeretővé változtam volna a mellem megnövekedése miatt. Nagyon tetszik! Szívből köszönöm, Ilona!”

Petra, Esztergom
“Szivacsos melltartók nélkül”


„33 éves vagyok, és kamaszkorom óta szivacsos melltartókat hordtam, hogy nagyobbnak tűnjenek a melleim. Megpróbáltam megnöveszteni a melleimet, de soha nem voltam képes arra, hogy találjak egy megoldást, amely tényleg működik. Kipróbáltam a könyvedet, túl nagy remények nélkül, és rendkívül meglepődtem, amikor észrevettem, hogy sikereket értem el csupán 2 hét után a technikáidat használva. Egy hónap után sikerült megszabadulnom a szivacsos melltartóktól, és most szeretem az új fehérneműmet.”

Orsolya , Eger
“Nőnek érzem magam”


„Üdvözöllek Németországból. Megvásároltam a könyvet, és el kell mondanom, hogy az utóbbi hónapok legértékesebb dolgainek egyike volt számomra. Használtam a technikáidat minden nap, és most sikerült megnövesztenem a melleimet egy mérettel. Soha nem éreztem magamat nőiesebbnek, mint most. Köszönöm, köszönöm!”

Margit, Kaiserslauten, Germania

Képzeld el…mostantól 4-6 héten belül:

Vásárolhatsz magadnak szexibb ruhákat, amelyek kihangsúlyozzák a formáidat!

Hordhatsz olyan ruhákat, amelyek kihangsúlyozzák a nőiességedet, és nem kell aggódnod a melleid miatt.

Végre több figyelmet fogsz kapni a mutatós férfiak részéről. : – )

Garantálom neked hogy ez az információ meg fogja változtatni a véleményedet mindarról, amit hallottál, láttál vagy kipróbáltál, és a melleidet fantasztikus gyorsasággal megnöveszti…

Az interneten lévő információk nagyrészével az a probléma, hogy azt mondják “növeld a szervezetedben lévő ösztrogén szintjét”. Logikusan hangzik, igaz? Az ösztrogén az a hormon, amely a mellek növekedését kontrollálja, így hát minél jobban sikerül megnövelned ennek a szintjét a szervezetedben, annyival jobban megnövekedik a melled…HAMIS!

Az én nagy hibám a kutatásaim elején az volt, hogy az ösztrogénre koncentráltam…”a női hormonra”. De a valóságban mindannyiunknak elég ösztrogénünk van a szervezetünkben ahhoz, hogy 10-szeresen megnöveljük a mellünket, ha ezt akarjuk!

A mellek megnövesztésének igazi titka a többi hormon kontrollálása, amelyek elnyomják az ösztrogént és a mellek növekedését.

Mit tartalmaz a “Hogyan nagyobbítsd meg a melleidet tabletták, krémek vagy operáció nélkül” című könyv?

Ez csak néhány téma azok közül, amelyek a könyvben találhatóak:

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:
Csupán ennyibe kerül:
11 500 Ft
Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:
100
7
Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:
6 497 Ft
Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft.
Ma csak 6 497 Ft

 

Hidd el nekem, mindössze ennyi, amire szükséged van! Az élelmiszerek nem drágák, és valószínűleg bármilyen üzletben megtalálod őket. A módszereim olyan könnyűek, hogy megnövesztheted a melleidet, csupán napi 15-20 percig alkalmazva őket.

Több tízezer forintot megtakarítasz, amit sebészeti operációkra költöttél volna! Nem kell eladósodnod, ahogy én terveztem, mielőtt megtudtam a titkot.

Kíméld meg magad az kényelmetlen és kockázatos orvosi beavatkozásoktól! Az elrontott implantátumok eltorzíthatják a testedet!

Ragyogj az önbizalomtól, ahogy a férfiak kezdik észrevenni a sexepiledet, és kinyitják előtted az ajtót, s ahogy fogva tartja őket az érzéki aurád!

Ne vesztegess időt és pénzt drága krémekre, amelyek nemcsak hogy nem növesztik meg a melleidet, de leapasztják a bankszámládat is.

Hagyd az önbizalmadat, hogy szárnyra kapjon, és hogy felszabadítsa azt a szexi és magabiztos nőt!

Lépkedj magabiztosan az új kéjes alakoddal, amely ugyanolyan jól néz ki a szűk ruhákban, a feltáró dekoltázsokban, mint a pulóverekben!

Garantált, hogy nagyobbak lesznek a melleid!


VISSZAKAPOD A PÉNZEDET GARANTÁLTAN

Annyira bízom a technikáimban, hogy ha nem látsz semmilyen eredményt 30 nap alatt , akkor a pénzedet visszaadom, és az útmutatómat is megtarthatod!

A könyv úgy van megírva, hogy könnyű áttekinteni és elsajátítani. Hogy indokot adjak arra, hogy megvásárlás után el is kezdd olvasni, minden kockázatot vállaltam, és egy erős garanciát nyújtok neked!

Ha még ma megrendeled ezt a könyvet, akkor 30 napod van arra, hogy elolvasd és gyakorlatba ültesd ezen útmutató gyakorlatait. Számítok rá, hogy mindent elolvasol és felhasználsz a bemutatott módszerekből, hogy minél hamarabb elérd áhított célodat, és ha elérted, látod majd, hogy egy sokkal értékesebb információt nyertél, mint amit befektettél!

Abban az esetben, ha mégsem vagy megelégedve, csak kérd a fizetési visszatérítést, és mi kérdezősködés nélkül visszatérítjük a vásárlásra költött pénzt..


noveldamelleidet.com
Ha megrendeled a terméket, ingyen, BÓNUSZKÉNT megkapod :
a “101 módszer a fiatalság megőrzéséhez” könyvet

1 500 Ft INGYEN!
Előnyök:
 • Ez a könyv számos tanácsot tartalmaz, amelyek megtanítanak, hogy legyen meg mindened, amire vágysz az életutad során:
 • Hogyan táplálkozzunk egészségesen
 • Méregtelenítési módszerek
 • A stressz és az alvászavar megszüntetése
 • Egy egészséges szív megtartása
 • Hogyan érezzük magunkat és nézzünk ki mindig jól
És ez nem minden! Megkapod még a:
“14 titok az önbizalom növelésére” KÖNYVET

1 500 Ft INGYEN!
A változás és a magabiztos személyiség fő követelményeinek egyike az, hogy először a saját szükségleteidet elégítsd ki. Első látásra ez egoistának tűnhet, de jusson eszünkbe, hogy csak akkor, ha már miden lehetséges dolgot megtettünk azért, hogy minél jobb véleményünk legyen önmagunkról, segíthetünk a leginkább a családunknak, a barátoknak, a kollégáinknak a munkahelyen és a közösségnek.
 • A gyenge énkép leggyakoribb érzelmi, fizikai és pszichológiai jellemzői
 • A gondolkodás fontossága
 • Az önbizalom növelésének 14 alapvető titka
 • Hogyan érezzük magunkat jól és nézzünk ki mindig jól?
Megkapod még:
“Titkok egy egészséges életért” könyvet

1 500 Ft INGYEN!
Ismerd meg azokat a karokat, amelyek segítenek abban, hogy kontrolláld magad, és hogy a megfelelő lépéseket tedd meg az egészséges életmódért. Ebben a könyvben 25 titkot fedezhetsz fel, többek közt:
 • Hogyan kontrolláld a stresszt, a dühöt és a só mennyiségét a vérnyomás csökkentése érdekében
 • Mennyire jó az természetes körülmények között termesztett táplálék az egészségre
 • Hogyan őrizd meg az egészségedet testgyakolatokkal, ha nem is áll sok idő a rendelkezésedre

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft
Ma csak 6 497 Ft
Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:
100
11
Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

CSELEKEDJ MOST ÉS KEZDD LÁTNI AZ EREDMÉNYEKET!

 

Ez a program működni fog számodra. Egyszerű, lépésről-lépésre követhető utasításokkal fogom megmutatni, hogyan növelheted meg természetes módon a melleidet.

A könyvem tele van éveken keresztül végzett tudományos kutatásokkal, hasznos információkkal, hogy megértsd, hogyan növeszd meg a melleidet akár 2 számmal is, és egy egyszerű, praktikus és könnyen megvalósítható programmal, amely tényleg működik!

 

Minden egyes részecskémet beleadtam ebbe a programba, éveket töltve azzal, hogy olyan nőknek segítsek, mint te, akik naponta szenvedenk a kis mellek miatt. Segíteni akarok neked!

Éppen ezért minden vásárló megkapja a személyes e-mail címemet is, hogy támogathassam.

Most egy különleges akciót hirdettem a “Gyakorlati módszerek a mellek megnagyobbításáért, esztétikai operációk nélkül” módszerre, soha nem volt ilyen olcsó, és nem is lesz így sokáig.

Ez az útmutató bőségesen kifizetődik pusztán ahhoz a költséghez mérten, amit elolvasása után nem kell kifizetned gyógynövényekre és krémekre.
A rendelések 30 napig garantáltak. Semmiféle feltétel nincsen.

A “Gyakorlati módszerek a mellek megnagyobbításáért, esztétikai operációk nélkül” elektronikus formátumban érkezik meg, miután megrendelted, azonnal hozzájutsz az elektronikus formátumú könyvhöz, várakozási idő nélkül, szállítási költségek nélkül! Az elektronikus könyv PDF formátumban van, és elolvasható PC-ről vagy MAC-ről. A letöltés körülbelül 5 perc után befejeződik, rögtön, ahogy a fizetés jóvá lett hagyva.

Hát nem vagy köteles megtenni magadért, hogy még ma kipróbálod a “Gyakorlati módszerek a mellek megnagyobbításáért, esztétikai operációk nélkül” módszert??
Máris elkezdheted olvasni, alig pár perc múlva!

Várom, hogy segíthessek neked!

Kovács Ilona,

U.I. Ne feledd: én vállalom az összes kockázatot…hogyha a módszereim kipróbálása után nem érted el ugyanazokat a csodálatos eredményeket, amelyeket én értem el, visszafizetek minden forintot. Mit veszíthetsz? Próbáld ki most!

U.I.2: Ne feledd, a “Különleges akciós ár” csak éjfélg garantált. Ezután az ár visszanő a normális szintjéig. Így hát cselekedj most, és használd ki ezt a ritka lehetsőget!

Várom, hogy segíthessek!

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft
Ma csak 6 497 Ft
Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:
100
11
Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

 

Az ajánlat a következő periódusban érvényes :
a készlet erejéig.